Elite du Cheval ♛

64002.png

 

  1.  

 

 

Home

Csikó küllem verseny eredmény!

2018.05.16. 09:19, Callisto

Arab telivér küllem verseny eredmény!

2018.05.15. 07:19, Callisto

Elite du Cheval

Telivér küllem verseny eredmény!

2018.05.14. 09:01, Callisto

Elite du Cheval

Nevezésekkel kapcsolatos probléma

2018.05.03. 10:26, Callisto

Sajnálatos módon észleltem a problémát mely a nevezéseket érinti, egyenlőre nem találom a hiba forrását. Így más alternatívát kellett kitalálnom, hogy zavartalanul menjenek továbbra is a versenyek.  Megértéseteket és türelmeteket előre is köszönöm! 

Ami a következő:

"Kérek mindenkit! Hogy amíg nem találom ki, mi lehet a baj. A verseny adatlapjának közepén található NEVEZÉS ITT részben adja le nevezését. Az eddigi nevezéseket természetesen elfogadtam és mentettem! 

TEHÁT SENKI NE HASZNÁLJA MOSTANTÓL A HOZZÁSZÓLÁT! CSAK AZ ERRE KIALAKÍTOTT NEVEZÉS RÉSZBEN FOGADOM EL A NEVEZÉSEKET! 

Western lovak küllem versenye - EREDMÉNY

2018.04.25. 09:02, Callisto

Elite du Cheval

 

ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést „BECSÜLET KASSZÁS” alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!